pondělí 6. ledna 2014

Novoroční výzva I.

Rok 2014 je tady a novoroční předsevzetí se na nás valí ze všech stran. Všimli jste si, že ve všech časopisech /novinách se zaměřili na hubnutí a v televizi běží jedna reklama za druhou na přípravky, které mají kuřákům pomoci od jejich závislosti? Nový rok se prostě, ať chceme nebo ne, už tradičně spojuje s novými a lepšími začátky. Což je nakonec fajn, protože kdy jindy tak optimisticky hledíme do budoucnosti?

Můj první letošní článek je symbolicky také výzvou. Připravila jsem jich pro následující měsíce několik. Nejdřív jen sama pro sebe, ale pak se mi zalíbila myšlenka se o ně s vámi podělit. Jde jen o maličkosti, žádné nereálné cíle jsem si nenastavila, má to být spíš zábava v šedivých dnech.

Takže začínáme.

 Výzva na leden zní: Sním každý den alespoň jeden kousek syrové zeleniny nebo ovoce.

Jednoduché? Asi ano, ale já to vážně do teď nedělala. Kolikrát jsem za týden nesnědla víc než třeba ten jeden kousek. Jste na tom líp? A dali jste si do nového roku nějaká předsevzetí?

Londie

2 komentáře:

  1. Dala jsem si úplně stejně "předsevzetí"! Jedla jsem zeleninu nebo ovoce většinou obden, někdy ani to ne, ale od Nového roku se fakt držím a každý den dám jeden celý kousek. A musím přiznat, že se na to mezi samým učením na zkoušky vždycky docela těším. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se zatím také držím, a je to lepší, už nemám tolik chutě na sladkosti, čokolády atd :)

      Vymazat