pondělí 26. listopadu 2012

Listopadový SENZABOX na první pohled

Jak se na blozích žačal objevovat jeden příspěvek za druhým o senzaboxech a ladyboxech, neodolala jsem a na tento měsíc si taky jeden objenala. Rozhodnout se, který z nich chci, pro mě nebylo těžké. Podle značek, se kterými spolupracuje se mi mnohem víc zalíbil Senzabox. Obecně se mi koncept takového kinder vajíčka pro odrostlé holčičky moc líbí. Je to jakoby měl člověk malé Vánoce každý měsíc. Když dnes tajemný balíček dorazil, nedočkavě jsem se na něj vrhla. A co říkám na jeho obsah ihned po rozbalení?

Balíček je tentokrát v barvě slonovinové kosti s černou mašličkou.

Listopadový Senzabox obsahuje tři plné produkty, dva poměrně velké vzorky a jeden takzvaný senza dárek.

Jsem nadšená z: 

Balzámu na rty, obličej, ruce a tělo od Figs & Rouge 8 g (plná velikost)
Má úplně dokonalý obal a myslím, že normálně by se mi do ruky nedostal. Jenom mě trošku mrzí, že mám příchuť peprmint a tea tree, raději bych tu druhou - třešeň a vanilku. 

Vlasového hedvábí Silk infusion od CHI 15 ml
Už jsem o něm dost četla, takže ráda vyzkouším a jsem zvědavá na ty zázraky.


Fajn je i:

Přírodní korektor Trend sensitiv od Lavery 6,5 ml (plná velikost)
Co se týče přírodní kosmetiky, tak jí věřím jen v oblasti výrobků na tělo (mléka, mýdla) a vlasy. Ale zkusím korektoru od Lavery dát šanci, barevně mi sedí, tak třeba překvapí.

Mořská sůl do koupele k uvolnění a relaxaci od tetesept Relaxation 80 g (senza dárek)
Myslím, že tahle věcička nikoho nemůže urazit, na druhou stranu ani moc nenadchne. Ještě jsem neotevřela, ale má vonět po citronové trávě a levanduli. Přijde na řadu určitě hned, jak budu mít volnější večer na dlouhou koupel.


Mohli klidně vynechat:

Odličovač očního make-upu od Green line 125 ml (plná velikost)
Už dlouhou dobu používám na odlíčení očí pouze micelární vody (hlavně od Biodermy) a asi už nejsem ochotna je vyměnit za cokoliv jiného. Možná ho vyzkouším, ale stejně asi poputuje jinam. Je dvoufázový s výtažky s mandlí a ginka, ale po přičichnutí z něj necítím asi ani jedno.

Gentle cleansing Shampoo od label.m 60 ml 
Vzoreček je v dostatečné velikosti, ale já ho nevyužiji. Po přečtení složení, které je nacpané silikony a parabeny, vím, že tohle si na hlavu nedám. Silikony toleruji v kondicionérech a dalších věcech co se aplikují do délek vlasů, ale na pokožku je nepatlám.


Na první pohled nejlepší produkt: Balzám Figs & Rouge 
Na první pohled nejhorší produkt: Šampón label.m

Zhruba za měsíc až si všechny výrobky náležitě užiju bych chtěla udělat takovou reflexi, a schválně porovnat jestli se můj názor nějak změní, jestli mě něco výrazně překvapí nebo naopak zklame. Můj nynější dojem z listopadového Senzaboxu je trochu rozpačitý, možná jsem čekala malinko víc.

5 komentářů:

  1. Souhlas. ten sampon je fakt divnej .-(

    OdpovědětVymazat
  2. hezký článek o SB :) na mém blogu můžeš skouknout můj článek o sb onlygirlnn.blogspot.com a budu moc ráda když se zúčastníš giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  3. listopadový obal se mi děsně líbí :)
    potěšilo mě,že nejsem až tak moc out,ikdyž se o kosmetiku vůbec nezajímám - ten odličovač mám taky :)
    a balzámek od Figs & Rouge mě moc zaujal!

    OdpovědětVymazat
  4. Máš moc pěkný článek.A tvůj blog jsem si zamilovala jen tak dál.Máš úžasný blog už jsi vyzkoušela něco ze Senza Boxu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za takovou chválu... Párkrár už jsem vyzkoušela všechno z boxíku, kromě těch dvou posledních věcí, které zkoušet ani nehodlám.

      Vymazat