středa 13. února 2013

Alverde mazací mánie

M jako mazat, M jako máslo, M jako moje nová mánie. V zimě mají na mojí poličce výsadní postavení různá tělová mléka, tělové krémy a nově hlavně tělová másla. Okouzlila mě celá jejich rodinka od značky přírodní kosmetiky Alverde. Začala jsem postupně, nejdřív jsem si koupila malé balení tělového másla s přívůní vanilkový květ a mandarinka a moc mile mě překvapil svými hydratačními schopnostmi a tím jak dobře ho moje, v té době hodně citlivá, kůže snášela. To že se jedná o přírodní výrobek bylo pro mě další velmi významné plus. Stačila jedna další cesta do DMka a do sbírky přibyl velký kelímek s makadamiovými ořechy. Jeho konzistence a hlavně vůně mi naprosto učarovaly. Pořád k tomuhle máslu musím čichat a někdy bych ho nejradši i olízla. Už teď vím, že až současnou velkou pixlu spotřebuju, poběžím si pro novou (tedy jestli do té době neobjevím něco ještě víc mňam).
V limitovaných edicích později ještě zavítalo do regálů máslo s vůní červeného pomeranče a bezového květu
a poté tělové mazátko s verbenou. Mám je všechny, celou minikolekci a pokaždé v DM číhám jestli není nějaké další novinkové. Nedám na ně dopustit. Moc se mi líbí i balení, které tvoří kelímek, vždy s novou barvou víčka. 
Malá balení limitek jsou navíc úžasně praktická, a málokdy se někam vydávám, aniž bych s sebou neměla přibalený alespoň jeden z kelímků. Přiznávám, alverdí másla nemají žádné zvláštní zázračné účinky, ale zato jsou přírodní, pěkně hydratují, mají příjemnou konzistenci, hezky voní, jsou rozkošně balená a stojí pár kaček. Proto se ptám, chceme vůbec od tělového mazadla ještě něco víc???

5 komentářů:

  1. Já jsem alverde másla ještě nikdy nezkoušela, ale chystám se:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. alespoň malý kalíšek za pár korun za vyzkoušení určitě stojí

      Vymazat
  2. souhlasim - jsou skvela jak konzistenci, tak slozenim, tak ucinky...

    A mas pravdu, cestovni baleni jsou skvela! Vozim taky vsude :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju to oříškový! Je fakt suprový :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, bezmezně:) Kdyby tak chtěli ještě vyrobit něco vonícího po čokoládě, to by se mi asi taky líbilo

      Vymazat