úterý 19. února 2013

Tip na rychlý nákup BIODERMA

Pokud uvažujete o nákupu některého z produktů od Biodermy, třeba všemi opěvované micelární vodě, přináším vám dnes jeden rychlý tip. Narazila jsem na aukru na docela zajímavé nabídky od tohoto prodejce. U výrobků, které mě zajímaly jsem porovnávala ceny s e-shopy a tenhle nákup se opravdu vyplatí . Ikdyž se přiznávám, že teď nevím kolik stojí  micelárka, když mají akci 1+1, u ostatních produktů si troufám tvrdit, že je za podobnou cenu jen tak neseženete. Pro příklad:

BIODERMA Sébium čistící antibakteriální gel 200ml
aukro: 159 Kč
nejlevněji na internetu: 249 Kč

BIODERMA Sensibio Eye, oční gel 15ml
aukro: 175 Kč
nejlevněji na internetu: 235 Kč

BIODERMA Sébium H2O čistící voda 500 ml
aukro: 320 Kč
nejlevněji na internetu: 349 Kč

Zdůrazňuji, že tento příspěvek zveřejňuji ze své iniciativy a nic z toho nemám (aby si někdo nemyslel). Aukce u některých produktů trvají jen do zítřejšího rána, jestli máte zájem, pospěšte si. Ještě jsem zapomněla dodat, že i poštovné je fér - ve většině případů 59 Kč a odeslání v den objednávky nebo den následující.

Koupili jste něco nebo se chystáte? Hoďte mi koment jestli se vám můj tip hodil.

3 komentáře:

  1. U tohoto prodejce nakupuju už dlouho.
    Hlavně Bioderma Pore Refiner a LRP Effaclar Duo. Teď se chystám konečně na micelárky, velké balení čistícího gelu a něco víc od Biodermy (Effaclar Duo teď nemají). A taky všude vychvalovaný makeup Revlon ColorStay. To bude objednávka tak za 1500,-.

    Ješte je tam jeden prodejce, který má podobné zboží i ceny - Bellezashop. Ten má víc dekorativky (hlavně makeupy a řasenky Max Factor, pokud je někdo fanda).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za další tip. Já jsem objednala v úterý odpoledne, a ve středu mi balíček přinesla pošťačka, takže i v tomhle ohledu velká spokojenost. Až budu zase něco chtít bude to asi jasná volba.

      Vymazat
  2. Dvacka jako sleva těžko koho vytrhne...

    OdpovědětVymazat