středa 5. prosince 2012

První pohled do prosincového Ladyboxu

Je to malinko přes týden co jsem natěšeně otevírala balíček se Senzaboxem, dnes zazvonil pošťák (s jednodenním zpozděním) a předal mi další úhledně zabalenou krabičku - konkurenční Ladybox. Ne, nechtěla jsem si ho původně objednat, jenže znáte to, blíží se Vánoce, tak proč si neudělat nějakou tu radost navíc, že. Nemám v plánu dlouhodobě platit za oba beautyboxy, ale pro prosinec jsem udělala výjimku. Moje úvaha je totiž taková, že kdy jindy se budou chtít obě firmy vytáhnout s něčím skvělým, než na Vánoce? Navíc jsem se doslechla, že v tomto vydání bude v Ladyboxu umístěn výrobek od značky Dermatologica, a to definitivně rozhodlo.

Prosincová verze Ladyboxu je v netradičním provedení, popírá totiž jeho název, nejedná se o "box", ale černý látkový sáček s tradičním růžovým logem. Balíček je tentokrát zaměřen na přírodní ingredience a proto je i obal ekologicky šetrný.


Balíček tentokrát ukrývá dva plné produkty, jedno cestovní balení, tři vzorky a dva bonusy. Mám pocit, že tentokrát je toho opravdu hodně.

Jsem nadšená z: 

Dermatologica daily microfoliant, 15 ml (vzorek)
DERMATOLOGICA. Super. Podle popisu je to čistící pudr, který se používá jako peeling. Ještě jsem od této značky nic neměla a proto jsem nadšená, že ji můžu vyzkoušet. Pudru je navíc v balení dost, takže to nebude jen na jedno použití. Opravdu se těším až ho otestuji.

Fleur de Santé Clarity maska a odličovat 2 v 1 40 ml (cestovní balení)
Budu používat určitě jako pleťovou masku. Konzistence je hustě krémová a rychle zasychá, produkt navíc opravdu příjemně voní.
  
NevO Dead Sea Spa Tělové máslo Milk and Honey 250 ml (plné balení)
Vůbec značku NevO Dead Sea Spa neznám, a hlavně mě překvapilo, že je v Ladyboxu věc v takové hodnotě - přece jen výrobek v hodnotě 700,- Kč, když celkově zaplatíte 299,- Kč, to se jeví hodně nepravděpodobně. Máslo voní tak nějak mýdlově, ne moc výrazně, ale úplně nadšený z toho můj nos není. Rozhodně se mi teď v zimě, když je kůže věčně suchá bude hodit.

Fajn je i:

Lavera Basic Sensitiv Krém na ruce 20 ml (vzorek)
Krémů na ruce není nikdy dost, využiji ho, o tom není pochyb. Obsahuje bio mandlový olej a bambucké máslo, konzistenčně není příliš mastný, vypadá příjemně. Cítím z něj něco citrusového, moc mi to nevoní, ale ani nevadí.

Saloos Bio Karité balzám - Granátové jablko 19 ml (vzorek)
Potěšilo mě, že mám zrovna tento produkt, kdybych si sama vybírala, volba by taky padla na balzám. Trefa. Zaradovala jsem se, ikdyž jsem viděla, že příchuť/přívůň je granátové jablko, jenže pak jsem kelímek otevřela a mně to vážně vůbec ale vůbec nevoní. Na pusu bych si tenhle balzám kvůli tomu asi nedala, ale na suché lokty nebo nehtovou kůžičku bude fajn.

Inglot oční stín - fialová (odstín 325) 2,7 g (plná velikost)
Se značkou Inglot nemám zkušenosti, nikdy jsem od nic nic neměla. Barva stínu, kterou jsem dostala mi nevadí, používám fialovou občas pro zjemnění kouřového líčení očí. Raději bych ale nějaký neutrálnější, přirozenější odstín.

Vzorky v pytlíčku Lavera a Nobilis Tilia 
Něco navíc na vyzkoušení mě potěšilo.

Mohli klidně vynechat:

NevO Ořezávač nehtové kůžičky (plná velikost)
Nevím jak se tahle věc používá, nikdy jsem si ořezávačem kůžičku neodstaraňovala a nikdy asi nebudu. Pro mě je to zbytečnost. V Ladyboxu je uveden jako bonus od firmy NevO.

Na první pohled nejlepší produkt: Dermatologica daily microfoliant
Na první pohled nejhorší produkt: NevO ořezávač nehtové kůžičky

A můj prozatimní verdikt? Prosincový ladybox vypadá vážně skvěle a jsem ráda, že jsem ho nakonec objednala.

3 komentáře:

  1. Hezky clanek.. dostalas fialove stiny, jestli vidim dobre? Libi se? Muzes mrknout ke me napsala jsem uz podobny clanek taky.

    JInak ja jsem tedy spokojena moc a moc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej měla jsem tam k nim taky popis, ale někam zmizel.. už opraveno. Ano jsou fialové bez třpitek, vypadají pěkně, ale pořád váhám jestli je vyndat z obalu, jestli je přece jenom dostatečně využiju

      Vymazat
  2. ja som orezavac dlho nepouzivala, tiez som si myslela, ze nikdy a ajhla...uz ho pouzivam:), aj ked nie z tohto boxu..kupovala som si ho zvlast, nejaku dobu dozadu..

    OdpovědětVymazat